Tours & Adventure
Club Moto 80

Eerste reis in vooruitzicht


Beste motorreizigers, zijn jullie het ook beu om die eerste trip almaar te moeten uitstellen? Tours & Adventure deelt uw frustratie, maar wil er ook wat aan doen. Want eindelijk daagt er licht aan het einde van de lockdown-tunnel. Steeds meer landen stellen op min of meer lange termijn hun grenzen open. Onze reis naar de Champagne van 3 t/m 5 juli staat dan ook meer dan ooit in de steigers, klaar om de spits van het seizoen 2020 af te bijten.

WIJ ZIJN ER IN ELK GEVAL KLAAR VOOR. Wij hebben besloten om de kamers, die wij in het hotel gereserveerd hadden, te behouden. En er zijn nog plaatsen vrij. Het road-book is al geruime tijd klaar, de assistentie evenzeer.

HET HOTEL IS ER IN ELK GEVAL OOK KLAAR VOOR. De uitbaters hebben ons verzekerd dat zij ons in de best mogelijke en meest veilige omstandigheden kunnen ontvangen.

NU NOG GROEN LICHT van de overheden. Wij kijken alvast hoopvol uit naar de beslissingen die volgende week op nationaal en Europees niveau zullen genomen worden om reizen over de grenzen heen weer mogelijk te maken.

LET'S CROSS FINGERS!!!

In afwachtingvan het verlossende bericht: hou het veilig!

Ga naar de pagina Nieuws Tours & Adventure

Eerste reis in vooruitzicht 26/05/2020

Motorrijden voor de fun mag weer, nu nog reizen met de motor over de grenzen heen. Tours & Adventure is er in elk geval klaar voor. En indien het meezit, kan de reis naar de Champagne de spits afbijten

De Champagne : van 3 t/m 5 juli 2020

Uitgelezen smaakmaker voor de grote vakantie, niet ver van huis, lekker om te rijden, lekker om te spijzen, de Champagne is een prachtregio om met volle teugen van te genieten.

.

BMW R 18 met de “R” van rock’n roll 06/04/2020

Met de R 18 waagt BMW zich in het eigenwijze cruiser-segment, “chasse gardée” van Uncle Sams motorindustrie. En rekent daarvoor op een cocktail van heden en verleden.