Tours & Adventure
Club Moto 80

De Champagne : van 3 t/m 5 juli 2020


In de ban van de bubbels

Uitgelezen smaakmaker voor de grote vakantie, niet ver van huis, lekker om te rijden, lekker om te spijzen, de Champagne is een prachtregio om met volle teugen te genieten van een weekendje uit zonder er eindeloze kilometers voor te moeten afhaspelen.De zomer zet de wijngaarden en -dorpjes in geur en kleur, waardoor het nog fijner is om te genieten van de mooie kronkelwegen. Dat doen we al vanaf dag 1naar onze verblijfplaats, die net ten noorden van de streng afgebakende Champagne-streek voorzien is. Maar een klassevol hotel op de oevers van een verfrissend meer, wie zou dat afslaan? Uiteraard is ook de volgende dag volledig in de ban van de bubbels. En kiest T&A zelfs voor de derde etappe terug huiswaarts resoluut voor de kleine départementales om tot het einde van optimaal rij- en kijkplezier te waarborgen.

Het startsein wordt op vrijdag 3 juli gegeven op de Grote Markt in Couvin. Weg zijn de grote wegen, lang leve de leuke wentelbaantjes door de heuvelachtige Franse Ardennen richting de golvende wijngaarden van de Champagne. Waar een proeverijtje in een "groot huis" of een plaatselijke producent altijd mogelijk is.

Uitvalsbasis wordt het Hôtel du Golf de l’Ailette, gelegen op de oevers van het gelijknamige meer, een vaste culinaire waarde in de streek.

Naar goede gewoonte is ook voor deze reis logies voorzien in een comfortabel 4-sterrenhotel op basis van half pension, dus met ontbijt en avondmaal inbegrepen. Middagmaal, drank en persoonlijke uitgaven moet elk voor zich bepalen en betalen.Prijs: 310 € per piloot, 280 € per passagier (alle prijzen half pension inbegrepen)

Ga naar de pagina inschrijvingen / Meer beelden op de pagina foto’s

Eerste reis in vooruitzicht 26/05/2020

Motorrijden voor de fun mag weer, nu nog reizen met de motor over de grenzen heen. Tours & Adventure is er in elk geval klaar voor. En indien het meezit, kan de reis naar de Champagne de spits afbijten

De Champagne : van 3 t/m 5 juli 2020

Uitgelezen smaakmaker voor de grote vakantie, niet ver van huis, lekker om te rijden, lekker om te spijzen, de Champagne is een prachtregio om met volle teugen van te genieten.

.

BMW R 18 met de “R” van rock’n roll 06/04/2020

Met de R 18 waagt BMW zich in het eigenwijze cruiser-segment, “chasse gardée” van Uncle Sams motorindustrie. En rekent daarvoor op een cocktail van heden en verleden.